Battal.nl

Zompstraat 18Zompstraat 18d.
8102 HX , Raalte
Mob: (06) 17 22 95 24

Volg dit bedrijf!

Ontvang als eerste updates, advertenties en aanbiedingen van dit bedrijf per e-mail. Uitschrijven kan op ieder moment!

Bedrijf volgen

Het beoordelingscijfer 6,1 is gebaseerd op 14 reviews geschreven op Allebedrijvenin.nl.

review schrijven | bekijken

Uw bedrijfsprofiel is 80% compleet. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer bezoekers u krijgt!

Bedrijfsprofiel bijwerken

Hieronder kun je de reviews en beoordelingen lezen die geschreven zijn over Battal.nl. Heb je nog vragen over een review? Neem dan contact op met het bedrijf via de knop 'e-mail' of met de klantenservice van Allebedrijvenin. Dit kan via het nummer 0900 - 222 888 9 (€ 0,01 per minuut) of via e-mail: info@allebedrijvenin.nl.

Beoordelingen over Battal.nl

6,1
over 14 review(s)

Eerste indruk

6,6

10 pos / 4 neg

Service

5,9

8 pos / 6 neg

Prijs / kwaliteit

5,8

8 pos / 6 neg
2,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Waardeloos bedrijf
20 september 2014 om 13:11 Meldt als ongepast

Op 6 September bestel ik bij Battal een lamp en krijg daarvan meteen een bevestigingsmail. Bij 99 % van alle postorderbedrijven krijg je binnen 2 werkdagen je bestelde spullen binnen of krijg je te horen wanneer het uitgeleverd wordt indien het niet op voorraad is. Bij Battal niet. Wanneer we na 6 dagen niets gehoord hebben bellen we naar het 06-nummer van Battal. We krijgen een antwoordapparaat dat mededeelt dat Battal tot half augustus met vakantie is. Omdat het inmiddels al 12 September is spreken we de voicemail in met het verzoek ons terug te bellen over de bestelling. Echter blijft het stil vanuit de kant van Battal. Na een halve dag wachten nog eens gebeld. Dit keer nam er wel iemand op: " Ja mevrouw, deze lamp wordt heel vaak besteld en hebben we op voorraad, hij wordt vandaag nog verstuurd." was het antwoord. Pas 6 dagen later, op 18 September krijg ik van Battal een e-mail met daarin de factuur van de lamp en de mededeling dat de lamp verzonden zou zijn. Het track-tracenummer zit er echter niet bij, wat wel beloofd was in de eerste mail. Nu, 2 weken later heb ik nog steeds geen lamp en weet ik ook niet of deze wel verstuurd is! Ik raad iedereen af hier ooit nog iets te bestellen!

Verbeterpunten: Afspraken nakomen en telefonische bereikbaarheid.


10

Review behulpzaam?
JA NEE

gereorganiseerd
16 april 2014 om 10:43 Meldt als ongepast

Battal.nl is sinds september 2013 volledig veranderd in personeel en bestuur. Vanaf nu zijn de services behoorlijk verbetert! Nu heeft Battal.nl meer dan 500 producten op zijn website staan!

Pluspunten: service


1,0

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Geen levering, geen geld retour en dreig emails
01 april 2014 om 11:27 Meldt als ongepast

Product besteld, niet gekregen binnen 48 uur zoals omschreven op de site. Geen email binnen 24 uur zoals omschreven op de site. Dreig emails ontvangen met "reviews verwijderen anders gaan wij naar de politie"

Verbeterpunten: alles


9,3

Review behulpzaam?
JA NEE

Prima service en leevring!
01 mei 2013 om 17:05 Meldt als ongepast

Meerdere malen wat afgenomen. Ik wordt goed geholpen en krijg goed advies. Ze bieden niet gelijk een duur product aan.
En als er wat mee is kun je er gewoon mee terug gaan. Of ze repareren of je krijgt een nieuwe. Voor mij een grote pluim voor dit bedrijf!

Pluspunten: Je wordt snel geholpen en je krijgt goed advies.
Verbeterpunten: soms wat laat met reacties via mail.


1,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Slechte service Slechte levering Niet ...
20 april 2013 om 22:01 Meldt als ongepast


Slechte service
Slechte levering
Niet kopen bij deze firma!


2,7

Review behulpzaam?
JA NEE

Battal een drama, en onbetrouwbaar
17 januari 2013 om 20:38 Meldt als ongepast

17-01-2013
Wacht nu al ruim 3 weken op een ipad.
Meneer beloofd van alles, en komt continu zijn afspraken niet na.

Toevallig heb ik wel zijn telefoonnummer, en ook telefonisch heeft ie iedere keer een ander verhaal.

Zet binnenkort zijn telefoon nummer online, kunnen de tientallen gedupeerden hem bellen.


1,0

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 2 / Nee: 2

Battal Webshop onbetrouwbaar
07 januari 2013 om 13:07 Meldt als ongepast

Ik heb in begin december 2012 2 tablets besteld en betaald bij Battal.nl, na 2 week wachten nog niets ontvangen, ben toen proberen te gaan bellen en te mailen, telefonisch contact is enorm moeilijk, kreeg uiteindelijk te horen op dit moment niet leverbaar, zou gauw als ze er zijn worden ze verzonden. Maar niks hoor, kreeg een mail waarin stond, die tablets die u besteld hebt komen niet meer, wij kunnen wel een alternatief zenden, de tablets die ze noemden in deze mail had ik helemaal niet besteld. Bellen lukte weer niet, een mail verzonden over opheldering in deze kwestie, tot vandaag aan toe nog geen mail cq antwoord ontvangen, uiteraard wel diverse mails naar hun gezonden, inmiddels is het telefoonnummer van de site gehaald, en het adres is gewijzigd in een postbus. En de mededeling: Letop, in verband met verhuizing kunnen de bestellingen wat later worden verzonden. Toen ze niet aan verhuizen waren werden ze ook niet verzonden. Dus al met al zeer onbetrouwbaar, geld kwijt en geen tablets.

  Commentaar (4)


door Rini - 1 mei 2013 om 17:06 Meldt als ongepast
Wat jullie allemaal schrijven kan ik mij niet voorstellen. Ik heb al een paar keer wat besteld en ze leveren netjes en handelen het goed af als er wat is.


door Cor - 14 januari 2013 om 12:10 Meldt als ongepast
Ik heb een tijd geleden ook een bestelling gedaan. Niks ontvangen en vervolgens gemaild. Geen reactie. Heeft iemand een telefoonnummer van dit bedrijf of iets dergelijks? Ik heb op de kvk-site gezien dat ze in kampen ingeschreven staan, maar ook dat ze een postbus gebruiken in Raalte. Tevens via ideal en mijn bank proberen geld terug te halen maar dat lukt ook niet. Het advies wat mij dus gegeven is om aangifte te doen bij de politie. Het is namelijk gewoon diefstal wat ze doen!!!


door veronica - 7 januari 2013 om 18:59 Meldt als ongepast
battal.nl zijn gewoon nep figurenIk wacht al 3 weken Heb mijn bestelling geanulleerd en mijn geld terug geeist maar geen reactie, bellen kan niet meer en op mail geven ze totaal geen antwoord. Dat dit zomaar kan is mij een raadsel. Na zoveel klachten en aangiftes staan nog gewoon kunnen ze gewoon doorgaan overal Dus kunnen ze gewoon door gaan


door Teunis - 7 januari 2013 om 17:02 Meldt als ongepast
Heb hetzelfde meegemaakt. 19 dec een c91 besteld en wacht nog steeds. Ze zijn niet te bereiken en mailtjes worden niet beantwoord. Heb ze gemailt dat ik de bestelling annuleer en mijn 151, 60 euro terug eis. Zo niet doe ik aangifte en waag ik er een ritje naar Raalte aan.


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE

Ipad keyboard case
21 oktober 2012 om 22:58 Meldt als ongepast

Ik zocht een case voor mijn ipad2. Battal gevonden en gelijk besteld en het past ook perfect!
Waarom bij Battal besteld...omdat ze veel goedkoper aanboede.

Pluspunten: goedkoop
Verbeterpunten: geen


10

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 2 / Nee: 1

Mighty Dwarf super ding!!
19 oktober 2012 om 16:58 Meldt als ongepast

Ik heb vorige een Mighty Dwarf aangeschaft, het is een super box met een super geluid kwaliteit. Al mijn vragen werden netjes beantwoord en ze waren gastvrij. Ik kreeg een lekker bakje koffie aangeboden. Ik snap niet dat mensen zeggen dat ze de telefoon niet opnemen of de mailtjes. Dat kan natuurlijk gebeuren, maarjah. ik vind het een prima webshop

Pluspunten: Goed en leuk personeel

  Commentaar (2)


door jaap - 19 oktober 2012 om 17:09 Meldt als ongepast
hoezen hebben ze ook !!


door Jeroen - 19 oktober 2012 om 17:04 Meldt als ongepast
Hebben ze ook hoezen etc...?


9,0

Review behulpzaam?
JA NEE
Ja: 1 / Nee: 0

Tablet afgenomen
11 oktober 2012 om 23:05 Meldt als ongepast

Vandaag een tablet afgenomen bij dit bedrijf. Ben er persoonlijk langs geweest maar moest even wachten. Heb een heerlijk bakje koffie gehad en in een gezellig gesprek geweest met een "jonge" medewerker. Na goed (goedkoper) advies gekregen te hebben heb ik na hele avond in gebruik te nemen van de tablet de juiste tablet afgenomen want hij doet wat ik wil. Overige nonsen heb ik niet nodig dus bij deze Battal bedankt!

Pluspunten: Goed advies en het zijn geen popie jopies.
Verbeterpunten: tot zover geen.

  Commentaar (1)


door tweeveren - 8 maart 2013 om 15:45 Meldt als ongepast
Hoi wat is het adres van Battal, kan het nergens vinden namelijk.